Total Pageviews

Daisypath - Anniversary

Pages

Sape yg datang jengah tu??

Monday, May 13, 2013

Proses beli rumah completed

Alhamdulillah...
Xsampai 3 bulan, proses beli rumah dah selesai.. Within this week sudah boleh dapat kunci rumah..Laju jugak Maybank and Lawyer ni buat kerja..customer pun senang.. aku ni xde pun follow up sangat, tp depa ni professional..alih2 loan dh approved,..alih2 loan dah disbursed...alih2...check dah keluar..alih2 dah nk dpt kunci..(ehe...berapa banyak kali alih2 daaa..)..
So, skarang ni, next step is to samak the house becoz the owner have a dog..Ada sesetengah org kata x yah samak...tp sebab nak solat semua akn..untuk ketenangan hati n elakkan was2, so baik samak je la..
Nak kena cari org utk samak la plak...
Ok..skarang berbalik kepada kerja2 packing plak..penat doohhhhh semalam packing barang..tu pun baru sikit..rasa macam x berganjak lagi brg2 kat umah tu,,,banyak jugak brg2 kitorang ( sebenarnya brg mr hhusband  x banyak pun..brg aku je bnyk..).. aiyyoo...buat keja sikit pun dh penat...baby plak keja menendang je...macam tau2 je mama dia penat...buat keja sikit..pastu baring ...lama..tgk tv...pastu sambung balik..macam tu la cycle aku seharian semalam ...
Hari ni aim nak kemas barang dapur pulak...masuk bekas2 tupperware semua dlm kotak..main challenge is kena basuh dulu..sebab banyak tahi lipas...sigh...k lah,,,c ya next time..(macam la ada org baca blog ni..huuhhuhuhu)..